Telefon +385 91 726 37 53

Ad Focus!

Ad Focus je tvrtka koja je pokrenuta s ciljem osvješćivanja i približavanja fokusa/žarišta svemu čime se bavimo u životu, od hodanja kroz prirodu, organizacije turističkih i edukativnih programa, različitih radionica na području samorazvoja, prevođenja tekstova, te pisanja i izdavanja knjiga. Da bismo u tomu uspjeli, trebamo prvo naučiti držati fokus na sebi samima.

FocusTravel predstavlja glavnu djelatnost tvrtke i Internet je turistička agencija koja ljude iz ili putem svijeta virtuale želi dovesti u stvarni, višedimenzionalno slojeviti svijet kroz različite sadržaje: boravkom u prirodi učiti od nje; posjetiti poznata i manje poznata mjesta energetski ispunjena dobrotom, vjerom i povjerenjem u svakom smislu te riječi; drugačijim pogledom prepoznavati ono što smo dobili u nasljeđe iz tradicije, povijesti, religije, kulture, mitologije; otkrivati nepoznato u poznatom i poznato u nepoznatom – atmosferi, mjestima, vještinama, misaonim programima. Da bismo u tome uspjeli, trebamo se prvo vratiti sebi. Tu nam pomaže putovanje. Povedite sebe na put!

Osnovni cilj je imati fokus na ovdje i sada, da kroz programe koje izaberete obogatite sebe na način da zaronite iz površnog svijeta u svoj svijet dubina, pronalazeći smisao u doživljajima i iskustvima svih svojih osjetila, koji su dnevno na dohvat ruke, ali zanemareni. Povezati to duhovno koje jest i uvijek je bilo temeljem civilizacija, povijesti, društva, kulture, tradicije, pa čak i gastronomije. Ono što osjetimo kroz materijalno uvijek je duh vremena, kretali se kroz bilo koju epohu. Kroz različite sadržaje sakralnih, povijesnih, hodalačkih, duhovnih, hodočasničkih, foto, kreativnih, edukativnih, te eno i gastro tura krenut ćemo na put iz svijeta prema sebi.
Posebna pozornost fokusirana je na one koji umjesto u žarištu, stoje na marginama društva: osobama s posebnim potrebama, domskoj djeci, umirovljenicima, beskućnicima. Usamljenima.

Mi u FocusTravelu smo:
Željka Valenčić, vlasnik i voditelj turističke agencije

 • Dizajner turističkih programa
 • Turistički vodič s licencom za nizozemsko i hrvatsko govorno područje za sljedeće županije:
  • Primorsko-goransku
  • Istarsku
  • Ličko-senjsku
  • Zagrebačku i
  • Grad Zagreb
 • Turistički pratitelj

 

Focus Travel Agency

 

 

KONTAKT

FOCUS TRAVEL d.o.o.
Rijeka, Croatia

Mobile: +385 91 72 63 753

Kontaktirajte nas!