Telefon +385 91 726 37 53

8 staza do unutarnjeg glasa

Žemska pričaVIKEND RADIONICA
DATUM: na upit!

Cijena: na upit!

 

VIKEND – Max 10 osoba

Aranžman uključuje:

  • sudjelovanje na radionici
  • 2 noćenja s punim pansionom u dvokrevetnoj sobi (moguća nadoplata za jednokrevetnu sobu); za polaznike s Kvarnera moguće sudjelovanje na radionici bez noćenja
  • 4 x coffeebreak (kava/čaj, kolač/voće)
  • poklon-iznenađenje u Opatiji

Jedan od onih lijepih „žemskih", svojih vikenda, bez obzira imamo li u životu sebe ili nekog drugog kao partnera. Kada osjećamo da smo možda zaglavili, i da nam treba odmak od svakodnevnice koji bi nam pomogao donijeti ispravnu odluku, razbistriti misli, udahnuti novu svježinu našim stanicama koje kao da se usitnjavaju i nemaju prostora za novi udisaj.

Bit ćemo smješteni na čarobnom mjestu izvan, a nadomak grada, u blizini mora i šuma, prolazit ćemo kroz radionicu, ići na šetnje i tišine, po svom odabiru izraziti svoju emocionalnost kroz sliku, fino i jednostavno se hraniti, puno razgovarati ili samo osluškivati, povezati se s grupom i sa sobom, potpuno se razmaziti, i biti svoje.


Sažetak

U osam koraka osnažiti sebe da budeš svoja

Što ćemo raditi

U uvodnom dijelu voditeljica kroz interakciju s polaznicima zajedno kreira osam koraka (o kojima možete opširnije pročitati u dodatku), gdje svatko nađe sebe, osvijesti „U" krivulju, dakle - dno, i polako se diže gore – do zadnjeg koraka – tu i sada, trenutak koji se ulovi i iskoristi. Ako se pitamo – kako miriše ljubav – svatko će imati asocijaciju na drugačiju vrstu mirisa. Tako je i u ovoj radionici. Prepuštanje i iznenađenje.

Što se zapravo događa

Naše razmišljanje na uobičajen, svakodnevan način može biti objektivno, istinito i moćno. Ali kad stupimo u dodir s onim što naše tijelo već zna i što već živi, to razmišljanje postaje beskrajno moćnije. Istina se ne krije isključivo u razmišljanju. Ona se krije i u načinu na koji se naše različite misli odnose prema onom što smo već proživjeli i osjetili, pa ćemo nastaviti djelovati prema starim obrascima. Ili ćemo odlučiti da to bogato iskustvo koje nosimo u sebi iskoristimo kao žarišnu točku za stvaranje novih vrijednosti i novih, bogatijjih iskustava.

Na ovom ćete vikend putovanju kročiti stazama koje su pritajene negdje duboko u vama. Njih je osam, a svaka će vam otkriti vaše vlastite pejsaže, puteve kojima još nitko osim vas nije kročio. Svatko od nas u svojoj nutrini osjeti kada je došao trenutak da krene na putovanje do svog unutarnjeg glasa. Ovo je vaš trenutak. Krenite!

 

Program je osmišljen kao vikend radionica.
Polaznici rade u malim skupinama (max. 10 osoba).
Mjesto održavanja radionice je na Kvarneru.

 

neda-fleur-janovskiVODITELJICA PROGRAMA:

Neda Fleur Janovski:
Rođena sam u Zagrebu gdje sam završila Fakultet političkih znanosti. Magistirirala sam u Varaždinu na Faklutetu informatike, a doktorirala komunikologiju na Columbia University u New Yorku. U PLIVI sam radila 22 godine u odnosima s javnošću i korporativnim komunikacijama. Za sebe bih mogla reći da sam komunikolog po zanimanji ali i po vokaciji.

Već dvanaest godina djelujem kao samostalni trener osobnih i komunikacijskih vještina. Održala sam više od 300 otvorenih i oko 60 in house seminara na kojima je ukupno sudjelovalo 5015 polaznika. Sažimajući svoja poslovna znanja i dugogodišnje iskustvo kreirala sam tri vlastite metode učenja Customer Intimate Bussines System (CIBS)®, Manageship® i Reality Practice Situation® koje su, prema ocjenama sudionika, korisne upravo stoga što su usmjerene na rješavanje konkretnih osobnih i komunikacijskih situacija i problema.

Svojom djelatnošću usmjerena sam na poticanje cjeloživotnog učenja, osobni razvoj svakog pojedinca, održavanje grupnih, a posebno individualnih treninga te na dijeljenje znanja za koje vjerujem da mora biti dostupnog svakom tko se želi razvijati i napredovati. Autor sam knjige Kôd uspjeha koja je prodana u nakladi od 1000 primjeraka, član sam International Assoation of Coaching, SAD. Stalno usavršavma svoja znanja u Londonu i SAD-u. Stalni sam kolumnist u:Liderpress (rubrika Poslovna znanja), Business.hr, ZdravljeIQ, pišem blog Good Communication Corner, a možete me i Googlati. Tri sam godine predavala na London School of Public Relations.

 

Često me polaznici pitaju što me motiviralo da kreiram ovu radionicu. Kao prvi odgovor mogu ponuditi svoje iskustvo, moju životnu priču. Kao drugi odgovor, mogu vam ponuditi moje razmišljanje na koje me pokatnula nekoliko puta pročitana knjiga Jamesa Hiltona Lost Horizont:
Kad je James Hilton 1933. godine napisao svoj roman Lost Horizont niti slutio nije, a moža ipak i je, da će zamišljeno rajsko mjesto Shangri-La potaknuti mnogobrojne istraživače da ga počnu tražiti, i glazbenike da ga opjevaju. Shangri-La je mistična, sretna dolina u kojoj ljudi žive izolirani od vanjskog svijeta, u utopiji koju su sami stvorili. Da se i ne spominje njihova dugovječnost koja je daleko iznad uobičajenog ljudskog vijeka trajanja. Neki znanstvenici vjeruju da je Shangri-La zapravo Shambhala, mistično kraljevstvo tibetanskih budističke tradicije. Postoji li odista Shangri-La? Nitko još nije pouzdano odgovorio na to pitanje, ali takvi smo mi ljudi. Uvijek tražimo nešto izvan sebe, umjesto da odgovore potražimo u sebi. Ja sam sigurna da ne moramo putovati na Tibet kako bismo pronašli svoju Shangri-La. Sigurna sam da ju svatko od nas mora i može pronaći u sebi samom jer je naš unutarnju mir zapravo naš Shangri-La, a taj raj na zemlji, čijim je sinonimom Shangri-La postala, treba svaki čovjek stvoriti prvenstveno za sebe, pa onda i za svoju okolinu.

(N. F. Janovski, voditeljica)

8 STAZA DO UNUTARNJEG GLASA cijena

Ukupno:

na upit!

Uplate se vrše na:
Ad focus d.o.o.,

Svrha uplate:
8 staza do unutarnjeg glasa (Vaše ime i prezime).

IBAN: HR24 4132 0031 1001 0666 5
(Primorska banka d.o.o.)

Prijava je važeća uz uplatu 30% vrijednosti aranžmana.

FocusTravel Opći uvjeti agencije

Za aranžman vrijede Opći uvjeti agencije Focus Travel. Preporučamo uplatu paketa putnog zdravstvenog osiguranja te osiguranja od otkaza putovanja.
Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa, isto kao i samog programa, u slučaju da to budu nalagale nepredviđene okolnosti.

Za Focus Travel do nekog lijepog susreta,
Željka Valenčić

Focus Travel Agency

povedite-sebe-na-put

KONTAKT

FOCUS TRAVEL d.o.o.
Rijeka, Croatia

Mobile: +385 91 72 63 753

Kontaktirajte nas!