Telefon +385 91 726 37 53

FOTOVIKEND NA PAGU Radionica fotografije

DATUM: na upit!

  • 4 dana - Max 4 osobe
  • aktivno i kreativno sudjelovanje na tečaju (uvodno predavanje, fotografiranje, evaluacija)
  • 3 noćenja s punim pansionom u dvokrevetnoj sobi u apartmanu
  • put od Rijeke do Paga i natrag
  • poklon-iznenađenje

Pročitaj više

Foto vikend

fotovikend

Družeći se s ljudima istih sklonosti na iznimno zanimljivim lokacijama, provedite edukativan i kreativan vikend s fotoaparatom u ruci, vrhunskim fotografom pri ruci, domaćom hranom na tanjuru, mirisima i okusima na nepcima i dobro se zabavite! Ovo bi bilo šteta propustiti!

Okvirni sadržaj radionice:

Petak:
Polazak iz Rijeke oko 17:30, dolazak u Novalju oko 20:30, večera, uvod i priprema za izlete ...

Subota:
Nakon doručka odlazak do gradskog muzeja (ulaz u antički vodovod), a zatim odlazak prema Pagu, posjet čipkarici u njenom radnom ambijentu (ambijentalni portret), fotografiranje po samom gradu Pagu (ulična fotografija) odlazak do crkve i ostataka starog Grada Paga, fotografiranje te odmor i okrijepa. Zatim kratko prema solani (vježba kompozicije) te odlazak prema Metajni i poziciji Stogaj (pejzažna fotografija) gdje ćete doživjeti svu maštovitost prirode. Nakon toga povratak u Novalju i odlazak na Puntu Vrtića, gdje ćemo provesti ugodnu večer uz more – roštilj i fotografiranje (zalazak, blue hour, slikanje svjetlom, slow sync, duža ekspozicija, noćna fotografija).

Nedjelja:
Nakon doručka odlazak na sjever otoka do lučice Tovarnele i čuvenih starih lunjskih maslinika. Povratak u Novalju na ručak pa fotografiranje na lokacijama Zrće, Sveti Duh i Caska (tema: kraj sezone ili pred sezonu). Spremanje za povratak, polazak za Rijeku oko 20:00, dolazak u Rijeku oko 22:40.

Analiza fotografija:
Nakon radionice, za cca 15-20 dana naći ćemo se u Rijeci da bi analizirali i komentirali najbolje fotografije svih polaznika, koje će oni prethodno odabrati, obraditi, smanjiti na 1500 piksela po dužoj stranici i poslati na mail. S polaznicima koji dolaze iz drugih mjesta, analiza fotografija napravit će se putem maila.

Osim vikenda na Pagu, moguće je organizirati jednodnevne i/ili vikend radionice u Istri, na Kvarneru i Gorskom kotaru. Program na upit.
Aranžmani se mogu realizirati od proljeća do kasne jeseni za grupe od 2 do 7 osoba. Smještaj je osiguran u različitim smještajnim jedinicama prema želji polaznika, a prijevoz je moguć u vlastitoj organizaciji ili u organizaciji agencije. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 

Aleksandar Saša TomulićVODITELJ PROGRAMA:

Aleksandar Saša Tomulić je trenutačno jedan od najnagrađivanijih domaćih fotografa s visokim međunarodnim zvanjem EFIAP, umjetnički fotograf i fotografski instruktor. U svom radu preferira uličnu fotografiju i primorske motive, a voli i eksperimentiranje s apstraktnim motivima. Izlagao na devet samostalnih izložbi te na preko 250 skupnih izložbi i dobio preko 95 nagrada i priznanja.

Više o voditelju pročitajte i pogledajte ovdje.

SpotFoto - Aleksandar Saša Tomulić


GALERIJA FOTOGRAFIJA VODITELJA PROGRAMA "FOTOVIKEND" ©

Sve su fotografije zaštićene autorskim pravima te nije dozvoljeno njihovo preuzimanje!

FOTOVIKEND cijena

Ukupno:

na upit!

Uplate se vrše na:
Ad focus d.o.o.,

Svrha uplate:
Fotovikend (Vaše ime i prezime).

IBAN: HR24 4132 0031 1001 0666 5
(Primorska banka d.o.o.)

Prijava je važeća uz uplatu 30% vrijednosti aranžmana.

 

FocusTravel Opći uvjeti agencije

Za aranžman vrijede Opći uvjeti agencije Focus Travel. Preporučamo uplatu paketa putnog zdravstvenog osiguranja te osiguranja od otkaza putovanja.
Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa, isto kao i samog programa, u slučaju da to budu nalagale nepredviđene okolnosti.

Za Focus Travel do nekog lijepog susreta,
Željka Valenčić

Focus Travel Agency

povedite-sebe-na-put

KONTAKT

FOCUS TRAVEL d.o.o.
Rijeka, Croatia

Mobile: +385 91 72 63 753

Kontaktirajte nas!