Telefon +385 91 726 37 53

Nebeski labirinti

nebeski-labirinti

Ovo je jedan od onih programa koji su lagani, nenametljivi spoj svega što možemo poželjeti i očekivati od dobrog turističkog proizvoda. Školski primjer kako sudjelovati svim osjetilima u danu, kako biti sam s drugima i sam sa sobom. Kako se osjećati dobro i ispunjeno na kraju dana.

Bez obzira odakle krenuli, stižemo prijepodne do Nebeskih labirinata u Krmpotama, malome mjestu u Vinodolskom zaleđu, gdje će nas dočekati Ingrid, žena koja je osmislila i izgradila labirinte. Deset tematskih labirinata smješteno na šetnici dugoj nešto manje od kilometra čeka kada ćemo ih prohodati. Svak u svom tempu i svojoj namjeri.
Nakon spiralnih uranjanja u sebe po labirintima, okupljamo se u zadnjem, labirintu cjelovitosti, s kojega se pruža prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev s otocima, Učkom, Velebitom i Novljanskom rivijerom. Ovdje ćemo zastati, udobno se smjestiti, uživati u pogledu i zvučnoj gong kupki kojom će nas darivati Ingrid.
Ovaj dio programa završit ćemo uz domaću marendu/objed u prirodi, spravljenu od proizvoda koji su specifični za taj kraj.
Prije nego krenemo put doma, obići ćemo i staklenu kapelicu, jedinstveni sakralni objekt s početka 20.st., te jedan od vidikovaca Vinodolskog zaleđa.

Cijelo vrijeme boravka u Nebeskim labirintima bit ćemo uronjeni u mirise opore prirode koja će nam besramno nuditi svoju ljekovitost. Velika je mogućnost da vidimo i poludivlje konje jer oni su tamo gdje se ljepota spaja s mirom, gdje se tijelo kupa u tišini...

 

Program je moguće prilagoditi prema želji svake pojedine grupe.

Aranžman se može realizirati od proljeća do kasne jeseni za grupe od 6 do 30 osoba. Prijevoz je moguć u vlastitoj organizaciji ili u organizaciji agencije autobusom.
Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 

Ingrid Karacic ButoracVODITELJICA PROGRAMA:

Ingrid Karačić Butorac - rođena u Rijeci 1967. godine, danas sretno udana i majka četvoro djece, po zvanju prosvjetni djelatnik.
Težnja za spoznajom bezuvjetne Ljubavi i u potrazi za svojim Putem ka Ljubavi, život ju je odveo u avanturu gradnje labirinata. Gradeći labirinte devet mjeseci, uz cvrkut ptica, plavetnilo neba, toplinu Sunca, spokoj zelenila, ljepotu mora .... spoznavala je savršenstvo prirode i života, moć i mudrost ljudskog bića, neiscrpno blago i blaženstvo Univerzuma.
Za nju je Život postao "Bajka u kojoj se događaju prekrasna čuda!"
Kao zvukoterapeut uspješno je ukomponirala ljepotu prirode i zvukove drevnih instrumenata i na taj način danas pomaže ljudima da pronađu svoj Put ka miru, ljubavi, zdravlju, sreći.

 


GALERIJA FOTOGRAFIJA PROGRAMA "NEBESKI LABIRINTI" ©

Sve su fotografije zaštićene autorskim pravima te nije dozvoljeno njihovo preuzimanje!

NEBESKI LABIRINTI cijena

Cijena po osobi:

na upit, ovisno o broju prijavljenih putnika.

FocusTravel Opći uvjeti agencije

Za aranžman vrijede Opći uvjeti agencije Focus Travel. Preporučamo uplatu paketa putnog zdravstvenog osiguranja te osiguranja od otkaza putovanja.
Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa, isto kao i samog programa, u slučaju da to budu nalagale nepredviđene okolnosti.

Za Focus Travel do nekog lijepog susreta,
Željka Valenčić

Focus Travel Agency

povedite-sebe-na-put

KONTAKT

FOCUS TRAVEL d.o.o.
Rijeka, Croatia

Mobile: +385 91 72 63 753

Kontaktirajte nas!