Telefon +385 91 726 37 53

Vikend bajki "Pazi što ćeš poželjeti"

kreativno-pisanjeRADIONICA KREATIVNOG PISANJA
DATUM: na upit!

Za potpuni doživljaj Radionice bilo bi dobro doći na Učku i boraviti tamo zajedno s grupom, kako bismo se potpuno posvetili bajkama, slavenskoj mitologiji i, prije svega, pisanju – „bajkanje“ traje i za vrijeme šetnje i zajedničkih obroka, pa i nakon toga, i bila bi šteta propustiti cjelokupni doživljaj. Jer - sve smo za vas isprobali i provjerili. Sobe su lijepe i netom obnovljene, a hrana je - domaća i odlična!

No, ukoliko netko ne može noćiti na Učkoj, preporučamo da uz Radionicu ipak uzme i hranu, jer veselimo se zajedničkom bivanju i razgovoru za stolom. Ukoliko se odlučite samo za Radionicu - također ste dobro došli! Vidimo se na „bajkanju“ :)

Srdačno,
Karmela Špoljarić (voditeljica Radionice)
Željka Valenčić (pripovjedačica)

Cijena: na upit!
br.1. i 2. plativi su u ratama

1. Radionica, smještaj, obroci , iznenađenje – ? kn
2. Radionica sa svim sadržajima (3 ručka, 2 večere, 2 coffie breaka, poklon iznenađenje), a bez noćenja – ? kn
3. Samo radionica – ? kn

 

VIKEND – Max 15 osoba

Aranžman uključuje:

  • sudjelovanje na radionici
  • 2 noćenja s punim pansionom u dvokrevetnoj sobi (moguća nadoplata za jednokrevetnu sobu); za polaznike s Kvarnera moguće sudjelovanje na radionici bez noćenja
  • 4 x coffeebreak (kava/čaj, kolač/voće)
  • poklon-iznenađenje u Opatiji

 

„Morana i Jarilo sreli su se na samom kraju zime. Odnosno, početku proljeća. Sasvim slučajno, jer tolike su se godine mimoilazili. No ovog je puta Morana zakasnila otići, a Jarilo je uranio doći. Ugledali su se baš u trenutku kad je blago proljetno sunce prvom zrakom ogrijalo zadnji mraz. Bila je to ljubav na prvi pogled."

(iz priče „Tko bi u to vjerovao").

 

Znate li da na padinama Učke, tamo gdje se teren strmo spušta prema moru, postoje priče starije od ljudskog pamćenja. Ali, da biste ih osluhnuli, dobro je ondje provesti barem jednu noć. Kada granica između dana i noći, jave i sna, života i mašte postane nevidljiva – tada nastupa vrijeme bajki...

Pripremite se za tri bajkovita dana na rubovima šume, uz priče i legende koje se oko vas raspredaju. Tema prve radionice bajki bit će bogovi i božice, odnosno, slavenska mitologija. Povedite, dakle, sebe na put, ne samo do Kvarnera već i puno dalje, kud vas mašta vodi. Usudite se zamisliti!

 

Program je osmišljen kao vikend radionica.
Mjesto održavanja radionice je na Kvarneru.

 

karmela-spoljaricVODITELJICA I AUTORICA PROGRAMA:

Karmela Špoljarić rođena je 1967. Zagrebu. Maturirala je 1986. u Školi za primijenjenu umjetnost i dizajn. Diplomirala je kroatistiku i južnoslavenske filologije 1992. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Magistrirala je na poslijediplomskom znanstvenom studiju književnosti 1999. na temu „Poetika postmodernizma u djelima hrvatskih borgesovaca". Piše prozne i dramske tekstove.

Pripovijetke objavljuje od 2010. na Trećem programu HR-a i po književnim časopisima. Za tinejdžersku dramu "Nula kuna po minuti" dobila je nagradu Ministarstva kulture „Marin Držić" 2011. U svibnju 2013. objavila je roman „Nije ovo Twin Peaks" (AGM) za koji je dobila nagradu DHK „Slavić" 2014. U studenom 2013. objavila je zbirku priča „Pazi što ćeš poželjeti" (Cekape).. U rujnu 2014. objavila je roman „Major Tom" u izdanju HENA COMA.

Tijekom 2013. osmislila je i pokrenula dopisnu radionicu kreativnog pisanja „Kako početi" temeljem ideje o popularizaciji pisanja kao zanimanja, hobija ili terapije, sažimajući u tom radu svoja teorijska znanja i praktična iskustva o spisateljskim počecima.

VIKEND BAJKI cijena

Cijena:

na upit!
br.1. i 2. plativi su u ratama

1. Radionica, smještaj, obroci , iznenađenje – ?
2. Radionica sa svim sadržajima (3 ručka, 2 večere, 2 coffie breaka, poklon iznenađenje), a bez noćenja – ?
3. Samo radionica – ?

Uplate se vrše na:
Ad focus d.o.o.,

Svrha uplate:
Vikend bajki (Vaše ime i prezime).

IBAN: HR24 4132 0031 1001 0666 5
(Primorska banka d.o.o.)

Prijava je važeća uz uplatu 30% vrijednosti aranžmana.

 

FocusTravel Opći uvjeti agencije

Za aranžman vrijede Opći uvjeti agencije Focus Travel. Preporučamo uplatu paketa putnog zdravstvenog osiguranja te osiguranja od otkaza putovanja.
Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa, isto kao i samog programa, u slučaju da to budu nalagale nepredviđene okolnosti.

Za Focus Travel do nekog lijepog susreta,
Željka Valenčić

Focus Travel Agency

povedite-sebe-na-put

KONTAKT

FOCUS TRAVEL d.o.o.
Rijeka, Croatia

Mobile: +385 91 72 63 753

Kontaktirajte nas!