Telefon +385 91 726 37 53

8 staza do unutarnjeg glasa

8-staza

Naše razmišljanje na uobičajen, svakodnevan način može biti objektivno, istinito i moćno. Ali kad stupimo u dodir s onim što naše tijelo već zna i što već živi, to razmišljanje postaje beskrajno moćnije. Istina se ne krije isključivo u razmišljanju. Ona se krije i u načinu na koji se naše različite misli odnose prema onom što smo već proživjeli i osjetili, pa ćemo nastaviti djelovati prema starim obrascima. Ili ćemo odlučiti da to bogato iskustvo koje nosimo u sebi iskoristimo kao žarišnu točku za stvaranje novih vrijednosti i novih, bogatijjih iskustava.

Na ovom ćete vikend putovanju kročiti stazama koje su pritajene negdje duboko u vama. Njih je osam, a svaka će vam otkriti vaše vlastite pejsaže, puteve kojima još nitko osim vas nije kročio. Svatko od nas u svojoj nutrini osjeti kada je došao trenutak da krene na putovanje do svog unutarnjeg glasa. Ovo je vaš trenutak. Krenite!


1. Istaknite svoju osobnost

Često se bojimo istaknuti svoju osobnost u strahu da nas naša okolina neće prihvatiti. Međutim, biti svoj, znači biti autentičan. Tada više ne morate brinuti o tome što ste rekli (ili niste rekli), kako ste postupili ili jeste li učinili pravu stvar. Tada vjerujete sebi i svojoj motivaciji, a vaš osobni integritet postaje vaš osobni putokaz.

2. Mijenjajte se baršunasto

Ljudi uglavnom funkcioniraju u zadanim formama i svi smo mi u njihovim glavama uredno složeni u odgovarajuće pretince u kojima bi trebali zauvijek ostati isti, nepromijenjeni. Zato, ako ste odlučili zaploviti na put promjena, učinite to baršunasto.

3. Samomotivacija je naše najjače oružje

Samomotivacija je snaga koja nas pokreće i tjera naprijed – ona je naš unutarnji vodič koji nas potiče da se razvijamo, stvaramo i krećemo naprijed. Koliko puta ste željeli odustati od nečega što ste započeli ili naprosto niste niti znali kako započeti? Motivirajući sami sebe, mi učimo i rastemo.

4. O našim ulogama u životu – kako izgraditi osobni integritet

Rupert Murdoch u jednom je razgovoru rekao da prilike leže na cesti, samo se treba sagnuti i pokupiti ih. Ponekad će nas brandirati prilike koje smo zgrabili, a ponekad će nas brandirati i one prilike koje smo pustili da prođu, ma koliko se činile privlačne i ugodne. U odluci koje prilike ćemo zgrabiti, a koje pustiti, naš je integritet naš jedini vodič. Po tome postajemo JA brand d.o.o.

5. Krenite U krivuljom

Kretanje U krivuljom sadrži su sebi tri faze: naslućivanje, duboko poimanje i ostvarivanje. Ovo poniranje pa ponovo dizanje pomoći će vam da osvijestite promjene koje želite provesti, kao i načine njihovog ostvarenja.

6. Prođite ušicom igle: napustite i dopustite

Kad krenete krivuljom u obliku velikog slova U, na njezinom samom dnu nalaze se vaša unutarnja vrata koja su toliko uska da će vas primorati da odbacite svu prtljagu koju vučete veći dio života, a koja nam u ovoj fazi naše promjene postaje potpuno suvišna. Prvenstveno su ovdje radi o navikama koje su u nas usadili još od najranijeg djetinjstva, a koje koristimo potpuno nesvjesno, više ih uopće ne primjećujemo.

7. Ne stavljajte četvrtasti vijak u okruglu rupu

Sedmi plesni korak započet ćete kad uspješno prođete kroz ušicu igle i lagani poput pera, slobodni od nepotrebnih stvari i ljudi, zaplešete svoj vlastiti ples. Ono što nas je do tada ometalo, navike i opet samo navike, ostavili ste s druge strane ušice. Sad više od sebe ne očekujete nemoguće, znate što možete, ali i ono još važnije – znate što želite. I znate konačno reći NE onda kad to doista i mislite bez dobro poznatog starog osjećaja krivnje.

8. Prisutnost ovdje i sada

Biti svjestan trenutka u kojem jesmo osmi je plesni korak kojeg moramo načiniti. Naravno, ne i zadnji jer su ova znanja samo temelji na kojima će počivati vaša tvrtka „JA brand" d.o.o. Iako vas čeka još dio puta koji morate proći, svi alati koje trebate su sada kod vas. Prošlost je za svakog od nas važna: ponekad ju bespotrebno vučemo za sobom, a ponekad iz nje nešto i naučimo. Međutim, došlo je vrijeme da posegnemo za znanjima iz budućnosti. Ona su već ovdje, potrebno je samo da ih uočimo i primijenimo. Naša novostvorena energija biti će nam najbolji vodič u budućnost. Pustite ju da slobodno krene na put.

 

Naglasak na:
osam koraka u kojima ćeš osnažiti sebe da budeš svoja

8 STAZA DO UNUTARNJEG GLASA cijena

Ukupno:

na upit!

Uplate se vrše na:
Ad focus d.o.o.,

Svrha uplate:
8 staza do unutarnjeg glasa (Vaše ime i prezime).

IBAN: HR24 4132 0031 1001 0666 5
(Primorska banka d.o.o.)

Prijava je važeća uz uplatu 30% vrijednosti aranžmana.

FocusTravel Opći uvjeti agencije

Za aranžman vrijede Opći uvjeti agencije Focus Travel. Preporučamo uplatu paketa putnog zdravstvenog osiguranja te osiguranja od otkaza putovanja.
Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa, isto kao i samog programa, u slučaju da to budu nalagale nepredviđene okolnosti.

Za Focus Travel do nekog lijepog susreta,
Željka Valenčić

Focus Travel Agency

povedite-sebe-na-put

KONTAKT

FOCUS TRAVEL d.o.o.
Rijeka, Croatia

Mobile: +385 91 72 63 753

Kontaktirajte nas!